Onroerend goed Frankrijk : 56.074 huizen en appartementen te koop (2024)

Onroerend goed Frankrijk : 56.074 huizen en appartementen te koop (1)

Vind Green-Acres
in de Play Store!

Onroerend goed Frankrijk : 56.074 huizen en appartementen te koop (2)

Vind Green-Acres
in de App Store!

Onroerend goed Frankrijk : 56.074 huizen en appartementen te koop (3)

56.074 huizen en appartementen te koop

Onroerend goed Frankrijk : 56.074 huizen en appartementen te koop (4)

Onroerend goed Elzas Onroerend goed Aquitanië Onroerend goed Auvergne Onroerend goed Laag-Normandië Onroerend goed Bourgogne Onroerend goed Bretagne Onroerend goed Centre Onroerend goed Champagne-Ardennes Onroerend goed Corsica Onroerend goed Franche-Comté Onroerend goed Hoog-Normandië Onroerend goed Ile-de-France Onroerend goed Languedoc-Roussillon Onroerend goed Limousin Onroerend goed Lotharingen Onroerend goed Midi-Pyrénées Onroerend goed Nord-Pas-de-Calais Onroerend goed Pays-de-la-Loire Onroerend goed Picardië Onroerend goed Poitou-Charentes Onroerend goed Provence-Alpes-Côte-d'Azur Onroerend goed Rhône-Alpes

Parijs

Bordeaux

Lyon

Marseille

Toulouse

Cannes

La Rochelle

Biarritz

Brest

Deauville

Nice

Dijon

Nantes

Straatsburg

Waar bent u naar op zoek?

+

Mijn zoekgebied bepalen

Zoeken op reistijd

Activeer geolocatie in uw browser.

km

Zoeken op reistijd

De reistijd mag niet langer zijn dan 1440 minuten.

Contact opnemen met de makelaar

Gefeliciteerd!

Onze nieuwe advertenties

82.000 € Aankoop: Huis (58170) 80 450 5 3 Contact opnemen
325.000 € Schitterend appartement in het hart van La Garde Freinet 63 3 2 Contact opnemen
3.500.000 € Villa Met Panoramisch Zeezicht 156 1.430 6 5 Contact opnemen
82.000 € Aankoop: Huis (58170) 80 450 5 3 Contact opnemen
325.000 € Schitterend appartement in het hart van La Garde Freinet 63 3 2 Contact opnemen
3.500.000 € Villa Met Panoramisch Zeezicht 156 1.430 6 5 Contact opnemen

Vorig Volgende

Onroerend goed Frankrijk : 56.074 huizen en appartementen te koop (16)

Vastgoed website Frankrijk: Eiffeltoren, Parijs

Vastgoed Frankrijk: De regio's

Frankrijk, 's werelds belangrijkste toeristische bestemming, biedt bezoekers van over de hele wereld een zeer rijk historisch en cultureel erfgoed. Van Marseille tot Brest, van Biarritz tot Metz of van Toulouse tot Rijsel, Frankrijk biedt een scala aan diverse en gevarieerde regio's met hun eigen bijzonderheden en architectuur. Stadshuizen, boerderijen of oude molens op het platteland, villa's aan de kust, appartementen in stadscentra, herenhuizen, landhuizen of kastelen: u vindt er een zeer ruime keuze op het gebied van onroerend goed en Green-acres.com is de ideale vastgoedsite voor uw huisaankoop in Frankrijk!

  • Provence-Alpes-Côte-d'Azur
  • Aquitanië
  • Languedoc-Roussillon
  • Midi-Pyrénées
  • Rhône-Alpes
  • Ile-de-France
  • Poitou-Charentes

Huis kopen Côte d'Azur

De Côte d'Azur is een mekka voor internationaal toerisme en je vindt hier allerlei soorten huizen te koop. Als je het budget hebt, kun je je laten verleiden door een prachtige kustvilla op de hoogten van Marseille en Saint Tropez. Zo niet, laat je dan charmeren door de kleine stenen huizen die gerenoveerd moeten worden in het rustige Provençaalse achterland.

De Côte d'Azur blijft een populaire bestemming op de vastgoedmarkt en trekt kopers van over de hele wereld aan op zoek naar luxe vastgoed, een mediterrane levensstijl en een geweldige investeringsmogelijkheid. Met zijn schilderachtige landschappen, uitgestrekte gouden zandstranden en royale hoeveelheid zonneschijn biedt het gebied een groene omgeving.

De regio biedt een verscheidenheid aan vrijetijdsactiviteiten die zowel bezoekers als bewoners in staat stellen om optimaal te genieten van alles wat het te bieden heeft, zowel op het land als op zee. Dit zijn onder andere watersporten, met kristalhelder water en een spectaculaire kustlijn; wandelen en fietsen, met zijn paden, heuvels en heuveldorpen; en culturele bezoeken, waaronder musea, kunstgalerieën, historische locaties en festivals. Tot slot biedt het nachtleven trendy bars, elegante nachtclubs en glamoureuze casino's, voor entertainment na zonsondergang.

Appartementen en huizen te koop in Provence-Alpes-Côte-d'Azur

Onroerend goed Frankrijk : 56.074 huizen en appartementen te koop (17)

Huis kopen Côte d'Azur

Aquitanië onroerend goed

In het hart van de prachtige Aquitanië regio in Frankrijk liggen talloze verborgen schatten. De oude dorpjes, beschut door bossen en velden met eindeloze korenvelden, zijn ongelooflijk mooi. Voor wie op zoek is naar rust of de vakantiegevoel, is Aquitanië perfect. Of u nu op zoek bent naar woningen te koop om eeuwig in West-Frankrijk te wonen of gewoon naar een korte verblijf voor uw volgende vakantie om er even tussenuit te gaan; Aquitania heeft het allemaal! Met unieke culturele activiteiten vanaf Bordeaux tot Biarritz en verschillende winkelmogelijkheden moet je hier absoluut eens langsgaan als je vastgoed aan de Franse Atlantische Kust overweegt!

Appartementen en huizen te koop in Aquitanië

Onroerend goed Frankrijk : 56.074 huizen en appartementen te koop (18)

Languedoc-Roussillon onroerend goed

Languedoc-Roussillon is de perfecte plek in Frankrijk om te investeren in onroerend goed. Met zijn rijke geschiedenis, adembenemende wijngaarden en sprankelende Middellandse Zee kuststrook, biedt Languedoc-Roussillon een veelzijdigheid die u nergens anders vindt. Of je nu op zoek bent naar prachtige bezienswaardigheden of landelijk charmante plekjes weg van de drukte - Langudoc-Roussilllon heeft iets voor iedereen. Het is ook een geliefd toevluchtsoord voor buitenlandse beleggers die op zoek zijn naar rustige luxueuze villa's aan het water, stukken land dat wordt omgeven door hectaren olijfbomen of moderne appartement complexen met panoramisch uitzicht over de stad en de bergen in de verte. Investeer nu in onroerend goed Languedoc Rousillon; eindeloos genietend van waar je woning ligt middenin schoonheid en rust.

Appartementen en huizen te koop in Languedoc-Roussillon

Onroerend goed Frankrijk : 56.074 huizen en appartementen te koop (19)

Midi-Pyrénées onroerend goed

Midi-Pyrénées is het ideale aankoopbestemming voor vastgoed in Frankrijk. Met een prachtige locatie in het midden van de bergen, omringd door prachtige landschappelijke plaatsen zoals Cormeilles, Montauban en Toulouse, biedt de regio perfecte voorwaarden om te investeren in woningen en bedrijfspanden. Er zijn tal van verschillende opties beschikbaar in Midi-Pyrénées waaronder rustig gelegen landhuizen met grote tuinen, artistieke appartementen in de stad en moderne villa's langs het meer of op berghopen. U kunt genieten van heerlijk eten uit de lokale gastronomische cultuur terwijl u toegang krijgt tot alles wat nodig is voor een fijne levensstijl dankzij ruime winkelgebieden en culturele bezienswaardigheden. Kortom: Midi-Pyrénées is dé plek waar je onroerend goed moet kopen!

Appartementen en huizen te koop in Midi-Pyrénées

Onroerend goed Frankrijk : 56.074 huizen en appartementen te koop (20)

Rhône-Alpes onroerend goed

Rhône-Alpes in Frankrijk biedt voor iedereen iets. Of u nu op zoek bent naar een perfect appartement, een heerlijk landhuis of een schitterend stadscentrum - Rhône-Alpes is de perfecte locatie om wat tijd door te brengen en jezelf thuis te voelen. Deze regio van Frankrijk is rijk aan culturele bezienswaardigheden, prachtige natuurlandschappen, goede verbinding met openbaarvervoer en diverse restaurants waar u kunt genieten van de lokale gerechten. Of je nu komt als toerist of als bewoner – er zijn talloze opties waarin je je kunt verplaatsen (auto’s, treinen enz.) en vastgoed dat past bij alle wensen en behoeften. Ontdek Rhône-Alpes: rustig genietend in eeuwenoude Franse tradities!

Appartementen en huizen te koop in Rhône-Alpes

Onroerend goed Frankrijk : 56.074 huizen en appartementen te koop (21)

Ile-de-France onroerend goed

Gelegen in het hart van Frankrijk, is Ile-de-France een koninkrijk vol schoonheid en charme. Het unieke stadslandschap bestaat uit middeleeuwse dorpen die omringd worden door weelderige bossen en immense akkers. Of je nu op zoek bent naar een comfortabel landhuis, of verzekerd wilt zijn van luxueus wonen in Parijs, Ile-de France biedt vastgoed voor ieders smaak. Met eeuwenlange Franse geschiedenis, cultureel erfgoed en verborgen pareltjes in de regio, is vastgoed hier nog steeds geliefd onder lokale bewoners én buitengewone investeerders. Dus als u op zoek bent naar vastgoed dat het beste combineert gelegenheden met cultuur dan kijk dan ook bij Ile-de France!

Appartementen en huizen te koop in Ile-de-France

Onroerend goed Frankrijk : 56.074 huizen en appartementen te koop (22)

Poitou-Charentes onroerend goed

Kom naar Poitou-Charentes in Frankrijk en geniet van de rustige omgeving, de prachtige stranden en het meest schilderachtige landschap dat je ooit zult zien. Het gebied nodigt uit tot ontspanning én ook voor actieve bezoekers. Kies uit een reeks activiteiten zoals strandwandelingen, fietsroutes door het binnenland of kajakken op de vele rivieren hier. Ontdek meer dan 600 jaar geschiedenis in dorpen als Marans en Fontcouverte, waar je leuke markten kunt vinden met lokale producten die vers afgestaan worden. U vindt hier tevens authentieke plekjes die goed onderhouden worden en verliefde stellen inspireert om terug te keren naar dit prachtige gebied vanuit heel Europa! Als u nu eigendommen aanbod in Poitou-Charentes zoekt, dan is er gelegheid genoeg met woningen met grandeur charme of moderne villa's met spectaculair uitzicht over de rivier La Charente!

Appartementen en huizen te koop in Poitou-Charentes

Onroerend goed Frankrijk : 56.074 huizen en appartementen te koop (23)

Makelaar

Bent u een makelaar en wilt u uw advertenties promoten?

Particulier

U bent particulier en wilt uw woning verkopen?

Verbinding makelaar

Wachtwoord opsturen

Gebruikersruimte

Sla uw meldingen en favorieten op en vind de perfecte woning in meer dan 56 verschillende landen.

Aanmelden

Maak een account aan

Onroerend goed Frankrijk : 56.074 huizen en appartementen te koop (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated:

Views: 6226

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.